Dreeshof

Landelijke vakantiewoningen in Zuid Limburg

Vakantiewoning Het Bakhuis

Het Bakhuis ligt aan de achterzijde van de hoeve en is geschikt voor 2 tot 5 personen. Door de unieke ligging heeft deze vrijstaande vakantiewoning uit 1863 uitzicht over de weilanden met kippen, schapen en/of koeien. Hier kunt u dus optimaal genieten van uw welverdiende vakantie. 
     

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken, badkamer en 2-persoons slaapkamer. De keuken beschikt naast de standaard voorzieningen over een afwasmachine en oven. In de zithoek bevindt zich een tv en dvd-speler. Tevens is er gratis internet beschikbaar.

De badkamer ligt drie traptreden hoger in de oorspronkelijke oven van het bakhuis. In de badkamer is een ligbad, een inloopdouche, een wc en wasmachine aanwezig.

De gehele begane grond is van vloerverwarming voorzien. Via de hal kan men het grote tuinterras bereiken dat mooi uitzicht heeft over het weiland met fruitbomen. Het ligt op zonzijde en is afgeschermd met een hekwerk, waardoor de kleine gasten vrij kunnen rondlopen.

1e verdieping

Op de 1e verdieping is een 3-persoons slaapkamer met een wastafel. De authentieke balken bepalen de sfeer in deze ruimte. 


Diverse voorzieningen

Er is parkeergelegenheid aanwezig voor auto`s en een garage voor de fietsen. Indien u een kinderstoel en -box nodig heeft, kunt u dit gratis vooraf reserveren.

Informatiemap, gidsen en wandel-, fiets- en autoroutes zijn aanwezig.

Praktische informatie

Aankomst is mogelijk vanaf 16.00 uur en vertrek is vóór 10.00 uur. De sleutel kan men afhalen tussen 16.00 uur en 19.00 uur en is dit voor u niet mogelijk dan verzoeken wij u dit telefonisch of per email door te geven.

Alle bedden (behalve de slaapbank) zijn voorzien van 1-persoon matras, moltononderlaken, dekbed en kussen. Dekbedovertrek, matrashoes, kussensloop en handdoeken dient u zelf mee te nemen of u kunt ze bij ons huren. Beddengoed voor kinderbedje dient u zelf mee te nemen.